Department of Architecture, Design, and Media Technology

Over 100 elever er blevet klogere på Create-uddannelser

Flere end 100 elever fra ungdomsuddannelserne været på besøg til årets studiepraktik. Tilbagemeldingerne er positive, og mange er blevet klogere på, hvad vores uddannelser tilbyder.

Last modified: 29.10.2021

De seneste tre dage har elever fra ungdomsuddannelserne i Danmark kunnet prøve, hvad det vil sige at læse på universitetet. Over 100 elever valgte at følge uddannelserne på Create, og ifølge en af arrangørerne er dagene gået godt. 

“Det er gået rigtig fint. De besøgende havde meget forskellige forventninger til, hvad vi laver på vores studie, og det er mit indtryk, at de er blevet klogere på uddannelsen, og hvad den kan føre til af jobmuligheder,” fortæller Jeppe Paaske, studenterstudievejleder på Medialogi i København.  

“Hele formålet med studiepraktikken er, at de får et bedre kendskab til studiet. Nogle har givet indtryk af, at de måske skal gå i en anden retning, mens andre har fået øjnene op for de muligheder, der er på medialogi. En enkelt har sagt, at vores uddannelse virker som det helt rigtige for hende, sammenlignet med de andre uddannelser, hun har overvejet. Så vores mål er nået,” siger han. 

Jeppe Paaske har præsenteret eleverne for flere aspekter af studiet og jobmulighederne bagefter. Han har bl.a. haft dem med til forelæsninger og på besøg i SMILE lab, ligesom de har haft et oplæg fra Ali Adjorlu, der er semesterkoordinator på 1. semester. 

“Vi har også haft besøg af en tidligere studerende, der i dag arbejder i New York, og sammen med underviserne har de solgt vores uddannelse rigtig godt,” siger han.