Department of Architecture, Design, and Media Technology

Designer’s Market 2022: Køb unikke og trendy designs

På Designer’s Market kan du købe unikke og trendy produkter, der er designet og produceret af kandidatstuderende fra Industrielt Design på Aalborg Universitet. De har kun haft 10 dage fra ideudvikling til at stå med et færdigt produkt i hænderne. Men du skal være hurtig – mange har allerede solgt varer inden markedet.

Last modified: 15.03.2022

Vase udsolgt på bare 4 dage

Camilla og Josefine gør brug af Instagram, hvor de sælger deres design under navnet @coj.design.

De har designet en skulpturel og multifunktionel vase i hvid beton, som de kalder Moon. Deres produkt består af en vase og en skulpturel del, hvor de enten kan stå samlet eller hver for sig. Her er det blot fantasien, der sætter grænser.

”Vi har gået efter at lave noget pænt interiør og ramme en nutidig trend, samt tænkt over hvad der passer ind i vores eget hjem. Vi ville gerne lave noget, der kan stå som pynt i en bogreol eller som en bogstopper” siger Camilla, @coj.design

Og noget har de ramt. Vasen er udsolgt inden markedet. Så måske producerer de flere efter Designers Market.

Eksklusive knivmagneter i sildeben

Der er mange andre muligheder for at gøre et godt køb ved Designers Market. Jonas og Christian producerer knivmagneter i sildeben, hvor selve magneten er inde i træet. Træet består af sildeben i egetræ med en kile af asketræ. De har prøvet at udfordret det almindeligt kendte lidt firkantede design ved at runde knivmagneten. Det giver et eksklusivt og unikt look.

Men det er ikke helt uden udfordringer at producere magneterne på ti dage, selvom det også har været sjovt.

”Det tager tid at sætte sildebenene sammen – vi sætter i alt 2500 stykker træ sammen i hånden for at producere 20 knivmagneter. Under processen fandt vi ud af at vi skulle bruge neodym-magneter, som er steget helt vildt i pris på grund af produktmangel på markedet. Det har gjort vores produktionspris højere, end vi regnede med, men vi mener at det har højnet kvaliteten af produktet. Processen har været rigtigt sjov.” ,” fortæller Jonas.

Er du interesseret i unikt design?

Kom forbi AAU CREATE d. 16. marts fra 11-14, hvor du kan se nærmere på de unikke designs. De studerende fremviser deres produkter på den orange trappen i kantinen. Der er også mulighed for at købe deres produkter, men der er kun lavet 20 eksemplarer af hver!