A&D har kåret Christina S. Andreasen som årets TAP

Studerende på Arkitektur & Design har netop kåret Christina S. Andreasen som årets teknisk-administrative medarbejder. Hun får blandt andet prisen for at have kæmpet ihærdigt for de studerendes betingelser under corona-nedlukningen

Last modified: 26.08.2021

Hvert år indstiller de studerende på A&D årets TAP til studienævnets studenter-repræsentanter, der udvælger årets prismodtager blandt nomineringerne. Daniel Hermansen, næstformand i studienævnet og studerende, overraskede Christina med prisen, mens hun sad og arbejdede på studiesekretariatet.

Her er er nomineringen fra de studerende:

Christina har gennem det tidligere semester været god til at lægge et øre til, hvis det var det man havde behov for.

Derudover har hun ihærdigt kæmpet trods hele den her corona-situation for, at vi skulle have det bedst mulig udfald ift. oplevelse af eksamen.

Generelt har hun virkelig kæmpet for, at vi skal få det bedst mulige semester, så vi får det optimale ud af vores år på Aalborg Universitet.

Christina er studiesekretær for de studerende på Industrielt Design, og hun blev glad og rørt over prisen:

”Af hjertet tak. Det er dejligt at blive anerkendt for den indsats, jeg gør. Jeg slås for de studerende, altid og hele tiden. Det har været et udfordrende år pga. corona, hvor vi har skullet lave tingene om mange gange, fx når der kom nye retningslinjer fra ministeriet eller fra AAU’s corona-beredskab, og det har været virkelig svære vilkår at arbejde under. Men det har givet mig rigtig meget energi, at de studerende har haft så meget gå-på-mod. Den her årgang har virkelig holdt humøret højt.”