Louise Møller Haase - årets underviser på AAU

Lektor Louise Møller Haase fra Institut for Arkitektur og Medieteknologi modtog Det Obelske Familiefonds Undervisningspris fredag d. 13. april i forbindelse med årsfesten.

Last modified: 16.04.2018

En af grundene til, at Louise Møller Haase modtog det Obelske Familiefonds Undervisningspris ved årsfesten, er, at hun besidder en evne til at bygge bro mellem teori og praksis samt et stort engagement og indlevelse. Louise er lektor i Sektionen for Industrielt Design på Institut for Arkitektur og Medieteknologi.

Endvidere blev der sagt: Du sikrer høj uddannelseskvalitet gennem arbejdet med egen undervisning, løbende evalueringer samt fokus på strukturering af de enkelte fag og semestre. Du formår at favne bredt og løfte det faglige niveau på hele linjen. Du beskrives endvidere som en inspirerende ildsjæl. Det Obelske Familiefond støtter stærkt op om denne begrundelse, sagde fondsdirektør Christen W. Obel til Louise Møller Haase.

Se videoen, hvor Louise udtaler sig om sin undervisning